Her er det sort gulv med fliseetterligning, mørke grå vegger og en paneltak som har vært hvittet. Det virket mørkt og trist. Det er to vinduer på endeveggen, men verandaen i 2 etasje går over disse vinduene, og med en hekk på utsiden så er det ikke SÅ mye lys som slipper inn.

Etter og ha trålet skalaen for hvitfarger i mange dager ble vi til slutt enige om en farge som heter 1624 LETTHET (0501-Y01R)

Vi vasket først veggene og grunnet de med Jotun Heftgrunn universal, før vi tok sparkling og pussing etterpå. Var mye lettere og se alle ujevnheter og hakk når det var malt et strøk med grunning. Deretter ble det 3 strøk med LETTHET i 07 glans. Lister og foringer blir malt i samme farge men med 40 glans. På fargeprøven over ser farget mye gråere/beigere ut en den er. Vi startet derfor med og finne aktuelle farger og kjøpte prøvebokser på Coop OBS Bygg. Fargen er mye hvitere en det fargeprøven viser.Når vegger og lister ble malt lyse virket også taket mye lysere, og siden takmaling ikke er en favoritt har vi bestemt oss for avvente med det.

Maskeringstape og listemaling
Lønner seg og ta av deksel på kontaktene, så slipper man masse vasking og malingssøl
Ta av deksel, tar bare noen få sekunder!!!
Smarte løsninger for å slippe og drasse med seg malingsspannet rundt

Den digre hjørnepeisen som dominerte hele rommet har fått seg et strøk maling i fargen 1938 TEBLAD (S3010-Y10R)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Post Navigation